De Nationale Thuisbingo - de Senioor - KBO/PCOB Amersfoort-Nijkerk

Met o.a. actuele informatie en nieuws
van KBO/PCOB Amersfoort/Nijkerk
Ga naar de inhoud
Verplaatst van woensdag 10 november
naar woensdag 8 december.

De Nationale Thuisbingo
 
Afdeling KBO Amersfoort-Nijkerk doet gezellig mee
aan de Nationale Thuisbingo op woensdag 8 december a.s.
U toch ook?

Op woensdag 8 december 2021 doen we met onze afdeling mee aan De Nationale Thuisbingo. Gezellig samen een uurtje bingospelen op uw computer, laptop of tablet vanuit uw eigen huiskamer. Meedoen is eenvoudig en misschien wil de buurvrouw of uw kleinkind wel gezellig meespelen!

Hoe werkt het?
Op www.denationalethuisbingo.nl registreert u zich eenmalig door uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen en daarna op de oranje knop ‘registreren’ te klikken.

U ontvangt dan elke woensdagochtend een e-mailbericht met daarin de link waarmee u in het bijzonder op woensdag 8 decenmber 2021 om 15.00 uur kunt meespelen met de online bingo. U klikt dan kort voor 15.00 uur op de link in de mail.
De uitzending begint zodra de spelleider en uw bingokaart in beeld komen.
Tijdens het spel klikt u zelf de getallen op uw kaart aan. Mocht u behoefte hebben aan een praatje, dan kunt u tijdens de bingo klikken op de blauwe ‘Bel-me-knop’. In de week na de bingo wordt u dan gebeld door een vrijwilliger van KBO-PCOB voor een praatje. Als u een bingo heeft, hoeft u niets te doen. U wordt dan ook in de week na de bingo gebeld voor uw adresgegevens, zodat een klein prijsje kan worden opgestuurd.

De bingo duurt een uur en er doen wekelijks zo’n 1000 deelnemers uit het hele land mee. Er worden 5 rondes gespeeld en er zijn kleine prijsjes te winnen. Tussendoor vertelt de spelleider leuke wetenswaardigheden en belt hij soms deelnemers van de bingo.
Op woensdag 10 november 2021 vertelt hij leuke weetjes over onze afdeling en onze gemeente. Ook belt hij iemand van onze afdeling voor een gezellig praatje tijdens deze live-uitzending (via internet).
Met de thuisbingo kunt u vanuit de veiligheid van uw eigen huis tóch deelnemen aan een gezellige activiteit! Doet u ook mee?
Tot woensdag 8 december 2021 !

Bestuur KBO/PCOB-afdeling Amersfoort-Nijkerk

Als u wilt reageren, kunt u mailen naar het bij het betreffende artikel vermelde e-mail adres,
of indien algemeen naar: redactie@de-senioor.nl
Terug naar de inhoud