Instructies voor opgeven - de Senioor - KBO/PCOB Amersfoort-Nijkerk

Met o.a. actuele informatie en nieuws van KBO/PCOB Amersfoort/Nijkerk
Ga naar de inhoud
Onze activiteiten > Reizen
 

Noodzakelijke volgorde van opgeven voor een reisje.
 Als u interesse heeft voor een reisje, of misschien wel voor alle reisjes
(wat veel voorkomt) moet u als volgt handelen
 
1.       U belt altijd eerst Joke Pot, tel: 033-4570160 en vraagt of er plaats is voor u in de bus om met een reisje mee te kunnen. U kunt zich dan ook meteen opgeven voor alle reisjes van dat jaar als u dat wilt. Als u plotseling verhinderd bent voor een reisje meldt u zich minimaal 5 dagen voor vertrek weer af bij Joke. Als u eventueel al betaald zou hebben krijgt u gewoon uw geld terug.
 
2.       Deze regeling geldt altijd (dus afmelden 5 dagen vóór vertrek) geld terug , echter daarna worden de accomodaties besproken en kan er geen restitutie meer plaatsvinden omdat men dan het aantal opgegeven leden rekent.
 
3.       Een maand vóór vertrek van een reisje vindt u een uitgebreid reisplan in de info met de gegevens over de opstapplaatsen met de tijden van vertrek en het nummer van de bank voor de betaling.
 
4.       Alleen de leden die zich bij Joke hebben opgegeven voor het betreffende reisje betalen de reis. Als u zich
 
wel opgegeven heeft voor het reisje en niet betaald heeft wordt u door de reiscommissie gebeld. Als u niet reageert, is uw plaats in de bus voor u niet zeker en geven wij uw plaats aan iemand die op de wachtlijst staat.
 
5.       Joke legt bij ieder reisje een wachtlijst aan op het moment dat het maximale aantal plaatsen in de bus bezet zijn. Als er afmeldingen zijn belt Joke in volgorde van de wachtlijst de leden op zodat u dan toch nog mee kunt. U dient dan wel direct te betalen.
 
6.       Om de betalingen overzichtelijk te houden voor de penningmeester en voor de reiscommissie, willen wij graag dat iedereen voor zichzelf betaalt, dus niet betaalt voor een vriendin of vriend. (Als het een probleem is maken wij na overleg een uitzondering).
 
7.       Iedereen die voor het eerst meegaat moet altijd zijn/haar gegevens aan Joke doorgeven zodat men als gastlid in de administratie komt, dit is noodzakelijk voor de betaling. Als men één keer als gast lid mee geweest is en men wil vaker mee, verwacht de KBO-PCOB van u dat u lid wordt.
 
8.       Bij telebankieren altijd ook duidelijk erbij vermelden voor welke reis u betaalt.
 
9.       Leden die betalen voor een reisje zonder eerst Joke gevraagd te hebben of er plaats is in de bus, kunnen geen recht verkrijgen op een plaats in de bus en krijgen het geld terug!!
 
Als iedereen zich aan deze regels houdt
zou het voor de reiscommissie een stuk aangenamer werken betekenen!
 
De reiscommissie Joke en Elly
 
Als u wilt reageren,
kunt u mailen naar het bij het betreffende artikel vermelde e-mail adres,
of indien algemeen naar: redactie@de-senioor.nl
Terug naar de inhoud