Samenwerking met Leef3.nu - de Senioor - KBO/PCOB Amersfoort-Nijkerk

Met o.a. actuele informatie en nieuws van KBO/PCOB Amersfoort/Nijkerk
Ga naar de inhoud
Algemene informatie > Zorg en welzijn > Leef 3.nu

Samenwerking met


Als bestuur geloven wij in samenwerken met andere organisaties, om elkaar te ondersteunen en te versterken.

De afgelopen maanden hebben we gesprekken gehad met Leef3.nu en dit heeft vorm gekregen in een praktische samenwerking.
Petra Bergstra is Leefconsulent bij Leef3.nu.
Zij heeft al eens, tijdens een sociëteitsmiddag, verteld over haar werkzaamheden. In het volgende artikel informeert zij u over wat Leef3.nu te bieden heeft aan praktische hulp bij u thuis. We hebben haar verzocht om de mogelijkheden voor maaltijden hierin te benadrukken. Ook heeft Petra -op ons verzoek- geïnventariseerd waar in de diverse wijken in onze stad buurt-maaltijden worden georganiseerd.

De Leefconsulent over Leef3.nu en eten en drinken
Namens Leef3.nu wil ik mijn enthousiasme delen voor de samenwerking met de KBO-PCOB. Wij zijn er voor iedereen in de regio Amersfoort om te ondersteunen bij het bij het zo lang en prettig mogelijk thuis wonen. Dit geldt ook voor u als lid van KBO-PCOB.

Leef3.nu is een ledenvereniging en onderdeel van Beweging 3.0,
die een scala aan diensten en activiteiten aanbiedt ter bevordering van een gezond, veilig en prettig leven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dagtochten, hulpmiddelen, rijbewijskeuring, ICT ondersteuning, sportlessen, in balans trainingen, wasservice, maaltijden, personenalarmering, gezondheidschecks en nog meer.
In deze rubriek verkennen we verschillende manieren om van uw maaltijd te genieten.
U kunt kiezen voor het gemak van een maaltijdservice aan huis, de levendigheid opzoeken door uit eten te gaan bij een locatie van Beweging 3.0 of samen met buurtgenoten genieten van gezamenlijke maaltijden in de wijk.Maaltijden aan huis
Of het nu een drukke dag is of koken niet meer zo gemakkelijk gaat, u verdient toch vers, gevarieerd en lekker eten. U kunt daarbij kiezen uit verschillende maaltijd leveranciers die Koelvers, Vriesvers en Warme Maaltijden aanbieden, elk met hun eigen specialiteiten. Er is ruime keuze en er wordt rekening gehouden met uw voedingsvoorkeuren. Bij lidmaatschap van Leef3.nu betaalt u geen bezorgkosten. Om meer te ontdekken over de diversiteit op dit gebied kunt u onze Maaltijdproeverij bezoeken.

Ontdek en proef mee tijdens onze De Maaltijdproeverij op vrijdag 19 april
van 9.30 - 11.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur),
bij Leef3.nu, Basicweg 24, 3821 BR Amersfoort.

De bijdrage voor dit evenement is € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden.
U ontvangt, naast lekker eten tijdens het evenement, een coupon ter waarde van € 5,-. Deze coupon kunt u op een later moment thuis verzilveren bij een bestelling bij één van onze partners. Wilt u deelnemen? Meld u dan aan door te bellen met ons Klant Contact Centrum op 033 - 469 23 23 of bezoek www.leef3.nu/maaltijdproeverij voor meer informatie en aanmelden. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Eten en Drinken bij in de Restaurants van Beweging 3.0
Beweging 3.0 heeft meerdere prachtige locaties waar professionele zorg wordt geboden. Schuif eens aan in onze restaurants, de ideale plek om samen te komen
en te genieten van heerlijk eten en drinken.
Als lid van Leef3.nu ontvangt u 5% korting.
Ontdek de deelnemende restaurants op de website: www.leef3.nu/restaurants

Buurtmaaltijden
Het diner is voor velen een bijzonder moment van de dag. Het biedt ook een gelegenheid om in een gezellige en ontspannen sfeer andere mensen in uw buurt te ontmoeten. Leef3.nu en KBO-PCOB hebben, in samenwerking met IndeBuurt033, voor u uitgezocht waar op dit moment buurtmaaltijden worden aangeboden in Amersfoort.
Deze kunt u vinden op: www.leef3.nu/etenindebuurt


Als u wilt reageren,
kunt u mailen naar het bij het betreffende artikel vermelde e-mail adres,
of indien algemeen naar: redactie@de-senioor.nl
Terug naar de inhoud