Terugblik op reisjes in 2023 - de Senioor - KBO/PCOB Amersfoort-Nijkerk

Met o.a. actuele informatie en nieuws van KBO/PCOB Amersfoort/Nijkerk
Ga naar de inhoud
Onze activiteiten > Reizen > Vorige reizen
Terugblik op de reisjes in 2023

Nu het jaar 2023 wat de reisjes betreft bijna weer voorbij is, willen wij toch heel even terugblikken!

Onze gedachten gaan uit naar de 6 dagreizen en de 2 Lady’s Days bij de firma Vander Klooster. Ook de vakantiereis in oktober naar Nieheim in Duitsland was naar ons beleven een hele gezellige en geslaagde happening!! De twee georga- niseerde Kerstreizen op 20 en 21 december a.s. is nog toekomst!

Wij hebben van de vele reisjes, kort of lang, genoten!!
Toch hebben Joke en ik besloten om géén meerdaagse reis meer te organiseren. Niet alleen de leden worden ouder, we hadden 17 rollators en een rolstoel, maar ook Joke en ik worden er niet jonger op. Ook het aantal gewenste éénpersoonskamers is nog nauwelijks realiseerbaar in een hotel.
We hebben 13 jaar samen de vakantiereizen met heel veel inzet en plezier kunnen uitvoeren. We zien dan ook zéker terug op vele spannende lachwekkende verhalen en belevenissen.

Uiteraard blijven Joke en ik de dagreizen en de modeshows voor de leden organiseren. We proberen zelfs voor u voor het jaar 2024 nog twee extra dagreizen in te plannen! Omdat de bus organisatie Eemlandreizen de prospectus op dit moment nog niet helemaal afgerond heeft, kunnen wij nog geen jaaroverzicht van de dagreizen maken.
Met de heer van Leeuwen hebben wij de afspraak dat het mogelijk is om in januari 2024 het complete programma voor u in de Nieuws&Info te plaatsen! U weet dat u dan al direct kunt reserveren voor reisjes die u interessant vindt. Afzeggen zonder kosten kan altijd , mits u dat 5 dagen vóór vertrek van een reisje bij Joke aangeeft.
Wij hopen voor u allen op een goed maar vooral gezond 2024 met heel veel reisjes plezier!!
Elly Hakstege
Als u wilt reageren,
kunt u mailen naar het bij het betreffende artikel vermelde e-mail adres,
of indien algemeen naar: redactie@de-senioor.nl
Terug naar de inhoud